Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Λεπτότερη Οθόνη Αφής Ανήκει Στην TDK

TDK Touchscreen

Ένα ενδιαφέρον εγχείρημα κατάφερε να υλοποιήσει η TDK μειώνοντας το πάχος στις οθόνες αφής. Για να καταλάβετε την σπουδαιότητα του, το πάχος έπεσε στα 15μm! Η πλειονότητα των περισσότερων οθονών είναι 125μm, και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις 50μm.

Επομένως μιλάμε για τις πιο λεπτές οθόνες που υπάρχουν κατά 70%. Η TDK σκοπεύει να λανσάρει τις συγκεκριμένες οθόνες μέσα στο 2015. Μέχρι τότε θα προσπαθήσει να λύσει διάφορα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της λεπτής μεμβράνης και τις ατέλειες που δημιουργούνται κατά την παραγωγή λόγω θερμότητας.

Με αυτές τις οθόνες θα δούμε από το 2015-2016 πολύ λεπτότερα κινητά, και όσο προχωράει η τεχνολογία θα βλέπουμε ακόμα πιο λεπτά. Χάρη στη TDK, οι οθόνες είναι όσο πιο λεπτές θα μπορούσαν να γίνουν και τώρα οι εταιρίες θα πρέπει να βρουν τρόπο να μειώσουν άλλα εξαρτήματα που είναι ογκώδεις, όπως η μπαταρία και ο επεξεργαστής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: