Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Teaser Βίντεο Και Διαρροή Του Νέου Nokia Lumia 925 Με Μεταλλικό Σασί

Nokia Lumia Catwalk Teaser

Η Nokia ανακοίνωσε την τελευταία συσκευή τους με όνομα Lumia 928 την Παρασκευή, αλλά η εταιρεία έχει προγραμματίσει περισσότερα για την εκδήλωση στο Λονδίνο αύριο. Την Κυριακή, η Nokia έδειξε μέρος του κινητού κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος στη Βρετανική τηλεόραση. Το σύντομο promo δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής με ένα εξόγκωμα γύρω από το μεγάλο φακό της κάμερας και μια συνοδευτική διάταξη flash. «Περισσότερα από όσα βλέπουν τα μάτια σας» είναι το κείμενο που συνοδεύει την συσκευή μεταξύ των διαφόρων εικόνων της.

Το σποτάκι της Nokia μοιάζει πολύ με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Το εξόγκωμα και η τοποθέτηση του φλας είναι όμοια και το τρέιλερ φαίνεται να δείχνει τη συσκευή με ένα μεταλλικό σασί. Ωστόσο, η Nokia ετοιμάζει επίσης ένα 41-megapixel “EOS” με Windows Phone, και θα ακολουθήσει ένα παρόμοιο με το Catwalk/925. Οι πρόσφατες φήμες έχουν δείξει ότι το Nokia Catwalk θα ονομαστεί Lumia 925 με παρόμοιες προδιαγραφές με το Lumia 920.

Αυτό είναι το teaser βίντεο:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mCD6VI5VmGE?rel=0&w=640&h=360]

Όμως δεν μείναμε μόνο στο teaser της Nokia. Το αγαπημένο μας @evleaks δημοσίευσε τις παρακάτω δύο εικόνες λίγες ώρες μετά το διαφημιστικό της Nokia, που είναι οι εικόνες Τύπου που θα χρησιμοποιεί η εταιρία, οπότε μπορούμε να ξέρουμε πως είναι ολόκληρη η συσκευή. Πως σας φαίνεται; Θα ξέρουμε και επίσημα σε μερικές ώρες.

Nokia Lumia 925 leak

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: