Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Tech Community εκδ.3.3

Συνεχίζουμε τις αλλαγές ώστε να γίνει ένα καλύτερο site το Tech Community και παρακάτω είναι όλες οι τελευταίες που θα εφαρμοστούν από σήμερα.

  • Νέο λογότυπο. Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή που κάνουμε, είναι το νέο απλοποιημένο λογότυπο της κοινότητας. Είναι αυτό στα πλάγια… ->
  • Πλάγια Μπάρα. Εντάξει, δεν είναι κάτι το σημαντικό αυτό. Στη πλάγια μπάρα (sidebar) τα widgets έχουν επανατοποθετηθεί ώστε να είναι καλύτερα στον αναγνώστη.
  • Εικόνες. Φτιάξαμε προφίλ στο Flickr (αυτό είναι) όπου θα ανεβάζουμε φωτογραφίες προϊόντων τεχνολογίας είτε από το διαδίκτυο είτε δικές μας. Επίσης θα εμφανίζονται και στη sidebar οι 8 τελευταίες.
  • Εκδηλώσεις. Εδώ και μερικές μέρες υπάρχει μία νέα κατηγορία, “Εκδηλώσεις” (ή αλλιώς Events) όπου αναφέρουμε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αφορούν την τεχνολογία. πχ, σήμερα η Apple διεξάγει event και όποιος πατήσει στην σημερινή ημερομηνία θα του το δείξει. Μπορείς να το δοκιμάσεις εδώ.
  • Θέματα. Από σήμερα θα δημοσιεύουμε περισσότερα θέματα που θα αφορούν γενικότερα τη τεχνολογία, όπως κάμερες, τηλεοράσεις αλλά και για πιο ‘προχωρημένους’, όπως κάρτες υπολογιστών και routers. Επίσης θα υπάρχουν γενικότερα θέματα πέρα από τα τελευταία νέα.
  • Ψηφοφορίες. Θα υπάρχουν σχεδόν συνέχεια ψηφοφορίες για να ψηφίζει ο κόσμος τι πιστεύει για διάφορα θέματα, πχ αν του αρέσει το νέο iPad mini που θα ανακοινωθεί σήμερα.

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Όποιος έχει προτάσεις μετά χαράς θα θέλαμε να τις ακούσουμε, για αυτό αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: