Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Tech Community για Android: Τώρα Με Material Design

Tech Community app on HTC One

Όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Tech Community για Android σύντομα θα δείτε στο Google Play Store μια ενημέρωση για την έκδοση 1.3.0. Σε αυτή την έκδοση προστέθηκε ο Material Design σχεδιασμός που παρουσίασε η Google για το Android 5 Lollipop και θα δείτε τις αλλαγές όσοι έχετε κάποιο κινητό ή tablet με Lollipop. Επειδή προστέθηκε αυτό το χαρακτηριστικό, βάλαμε δύο ακόμη θέματα με χρώματα του Material Design.

Μια ακόμα μικρή αλλαγή στην έκδοση 1.3.0 εντοπίζεται στις ειδοποιήσεις για τα νέα άρθρα. Στη νέα έκδοση από την αρχή είναι απενεργοποιημένες έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρεστε να τις ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις και να ρυθμίσετε κάθε πότε θα γίνεται αυτόματος συγχρονισμός.

Όσοι έχετε ήδη κατεβάσει την εφαρμογή θα μπορείτε να την ενημερώσετε από το Play Store μόλις γίνει διαθέσιμη ή κατεβάζοντας την από εδώ όσοι δεν έχετε Play Store στη συσκευή σας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: