Η Νέα Εφαρμογή Του Tech Community Και Πως Το TechManiacs Ρίχνει Το Επίπεδο

Η Νέα Εφαρμογή Του Tech Community Και Πως Το TechManiacs Ρίχνει Το Επίπεδο

Η πρώτη εφαρμογή του Tech Community είναι γεγονός! Πριν κάποιες ώρες λανσαρίστηκε η εφαρμογή για Android κάνοντας την ανάγνωση νέων ευκολότερη. Με την εφαρμογή έχετε την δυνατότητα για:

·Ανάγνωση όλων των τελευταίων νέων
·Ανάγνωση νέων μόνο για το Android
·Άμεση ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα μέσω ειδοποιήσεων ή πανέμορφων widgets στην αρχική οθόνη
·Προσθήκη άρθρων σε λίστα αγαπημένων (με αστέρι) για ανάγνωση αργότερα
·Ανάγνωση νέων και χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο (αρκεί να είχαν φορτωθεί αργότερα)
·Άμεση πρόσβαση στο Tech Community, στα forums του TC και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η εφαρμογή μας υποστηρίζει και κινητά και tablets και διατίθεται δωρεάν για όλους υποστηρίζοντας περισσότερα από 5.000 γνωστά κινητά και tablets. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Παράλληλα δουλεύουμε και για Windows Phone αλλά συναντάμε ένα πρόβλημα.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ TECHMANIACS

Και από τα καλά νέα, περνάμε στους ‘μανιακούς’ του TechManiacs. «koukou roukou», «Dimitris Kapatsoris» (συντάκτης στο TM), «stavroula karveli», «Helen Konstantinou», το «Techmaniacs Gr» (ο επίσημος λογαριασμός του blog) και ο «Δημήτρης Αμπράζης» (ο ιδρυτής) μέσα σε λίγη ώρα ‘έθαψαν’ την εφαρμογή για έναν γελοίο λόγο: η εφαρμογή του TC (Tech Community) μοιάζει με αυτή του TM (TechManiacs).

Οι εφαρμογές και οι δύο έχουν φτιαχτεί από την υπηρεσία του AppYet που δημιουργεί εφαρμογές για blogs όπως τα δικά μας. Μέσα στους πελάτες της είναι και το Android Authority, ένα πολύ μεγαλύτερο blog (από το TC και το TM) του εξωτερικού αποκλειστικά για νέα του Android. Όπως είναι λογικό, οι εφαρμογές και των τριών αυτών ιστολογίων είναι ίδιες! Έτσι λοιπόν ο κ. Δημήτρης και η παρέα του άρχισαν να αφήνουν κακές κριτικές επειδή η δική μας είναι «αντιγραφή» τους. Τότε λοιπόν και το TM αντέγραψε το Android Authority;

Μέσα στα εντελώς απαράδεχτα σχόλια βλέπουμε και το εντελώς ανορθόγραφο «Athlia antigrafi kai sigoura oxi apo καλήτερη TM ΟΠΩΣ Λητή! Ekei exei gia na periexomeno deiksei i ΕΦΑΡΜΟΓΗ 😉 Edo me 2 arthra Käthe 5 Μέρες … πρακτική axristi». Όλοι γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση του TC είναι άμεση. Αν, άνθρωποι του TM, δεν μπορείτε να σεβαστείτε το blog μας, σεβαστείτε τουλάχιστον την δουλειά που ρίχνουμε σαν συντάκτες!

Αν λοιπόν μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις γραμμές εγώ, σαν Ισίδωρος Ρήγας (ιδρυτής του TC), σας καλώ να αφήσετε αυτές τις μπούρδες και να αφαιρέσετε τις κακές κριτικές. Κάθε αντικειμενικός άνθρωπος που συγκρίνει τα apps μας βλέπει ξεκάθαρα ποιο είναι το καλύτερο και το βλέπετε. Και για αυτό κάνατε ό,τι κάνατε.

Αυτό λοιπόν είναι το πραγματικό πρόσωπο του TechManiacs και το δείχνει δημόσια: να σε πατήσει με ψεύτικα επιχειρήματα ώστε αυτό μόνο να έχει κέρδος. Αυτοί λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες, είναι οι άνθρωποι πίσω από το ‘αντίπαλό’ tech blog, οι «λιγάκι τρελοί» και όπως λέει το όνομά τους, μανιακοί.

Screenshots για απόδειξη:

Στιγμιότυπο 2014-04-05, 11.01.55 π.μ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.