Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Intel, Samsung, Cisco, LG Και Google Ενδιαφέρονται Για Τη BlackBerry

BlackBerry Z10 Limited Edition Hands-on

Η BlackBerry πολύ σύντομα θα εξαγοραστεί από κάποια εταιρία-κολοσσό της Πληροφορικής (ή χρηματοοικονομικών) και έρχονται φήμες ότι διάφορες ενδιαφέρονται για αυτήν.

Όπως ξέραμε από παλιότερη είδηση, η Fairfax Financial Holdings προτίθεται να εξαγοράσει την εταιρία του Καναδά για μόλις $4.7 δισ. Σύμφωνα με δημοσίευμα όμως, και οι Intel, Samsung, Cisco, LG και Google είναι στη λίστα των πιθανών εταιριών. Επίσημες προτάσεις δεν έχουν γίνει, οπότε δεν ξέρουμε αν όντως ισχύει η φήμη ή απλά δημιουργήθηκε για να ανέβει η αξία της εταιρίας.

Αν όντως η φήμη είναι αληθινή και κάποια από τις Samsung, Cisco, LG και Google εξαγοράσει την BlackBerry θα αποκτήσει τις πατέντες της εταιρίας, καθώς και το ισχυρό όνομα «BlackBerry» που θα μπορούν να ενσωματώσουν και στα δικά τους προϊόντα. Λέτε πράγματι να κάνουν το μεγάλο ‘μπαμ’;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: