Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Temple Run και Άλλα Παιχνίδια Έρχονται Στο Windows Phone

Temple Run

Έχουμε ευχάριστα νέα για όσους προτίμησαν ένα Windows Phone 8 smartphone. Έρχονται νέοι τίτλοι για τη πλατφόρμα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου και του Temple Run. Το παιχνίδι της Imangi Studios που έγινε γνωστό από το iOS και το Android έρχεται τώρα και στο Windows Phone, μόνο που δεν είναι η δεύτερη έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Και δεν διαθέτει επίσης την πλατφόρμα Xbox Live για να συγκρίνεις τα σκορ σου με τους φίλους σου.

Μαζί με το Temple Run όμως θα έρθουν και άλλα παιχνίδια στο κατάστημα του Windows Phone. Το Gravity Guy 2 ήρθε σαν αρχική αποκλειστικότητα του Windows με Xbox Live υποστήριξη και τιμή $2.99, μαζί με τα 6th Planet, Propel Man, Orcs Must Survive, Ruzzle, Fling Theory, και Drift Mania. Επομένως κάτι θα υπάρχει που θα σου αρέσει. Το Temple Run είχε ανέβει στο κατάστημα εδώ αλλά για κάποιο λόγο το αφαίρεσαν προσωρινά. Το νέο Gravity Guy μπορείς να το κατεβάσεις ή να το δοκιμάσεις από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: