Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το The Last of Us Γίνεται Και Επίσημα Ταινία

Οπαδοί του The Last of Us, σίγουρα είχατε ακούσει παλιότερα τις σχετικές φήμες που ανέφεραν ότι το δημοφιλές αυτό παιχνίδι θα γίνει ταινία. Βέβαια το όλο εγχείρημα τότε δεν ήταν διόλου πραγματικό, τώρα όμως έρχεται η Sony για να μετατρέψει την μεγάλη αυτή επιθυμία των φίλων του παιχνιδιού σε πραγματικότητα.

Η Ιαπωνέζικη εταιρία ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το γύρισμα της ταινίας και η Naughty Dog συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη του Evil Dead, αλλά και με τους σκηνοθέτες του The Last of Us, Νέιλ Ντρακμαν και Μπρους Στάλεϊ, για να την βγάλουν εις πέρας. Σύμφωνα λοιπόν με το Deadline, η ταινία έχει ως εξής:

«Ο σκληραγωγημένος επιζών Joel βρίσκει τη νεαρή και ικανή Ellie για παρέα σε ένα ταξίδι σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται ριζικά, 20 χρόνια μετά τη μόλυνση της ανθρωπότητας από μια πανδημία. Το παιχνίδι έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει κάνει πολλές πωλήσεις από την κυκλοφορία του, το προηγούμενο καλοκαίρι.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: