Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

The Useless Web: Μία Συλλογή Από Τα Πιο Άχρηστα Website

Ο ιστός αποτελείται είτε από χρήσιμα site είτε από άχρηστα. Το The Useless Web βρήκε μερικά από τα πιο άχρηστα και τα έβαλε σε λίστα του. Έτσι όταν μπαίνεις στη σελίδα The Useless Web θα βρεις ένα μεγάλο κουμπί για να σε πάει αυτά.

Μερικά από αυτά μπορεί να τα γνωρίζεις, μερικά μπορεί να είναι εντελώς νέα για εσένα, αλλά όλα τους μοιράζονται το ίδιο κοινό στοιχείο: είναι όλα άχρηστα. Κάποια από αυτά έχουν απλό κείμενο, τα περισσότερα εικόνες ή κινούμενες εικόνες και κάποια άλλα Flash.

Αν βαριέσαι μπορείς να μπεις εδώ και να πατήσεις το “Please” όσες φορές θέλεις για να μπεις σε διάφορες σελίδες, αλλά θυμήσου να μας πεις ποια σου άρεσε περισσότερο στα σχόλια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: