Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] BBC: Το Samsung Galaxy Note5 Δεν Θα Κυκλοφορήσει Στην Ευρώπη

Samsung Galaxy Note5 3

Η Samsung αρχικά απογοήτευσε τους fans της ανακοινώνοντας το Galaxy Note5 σαν μια εναλλακτική έκδοση του Galaxy S6, και τώρα συνεχίζει την απογοήτευση για τους πιθανούς Ευρωπαίους αγοραστές του. Σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσίευσε το BBC λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του διάσημου phablet, η εταιρία δεν έχει σχέδια για τη κυκλοφορία του στην Ευρώπη! Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για αυτή την απόφαση, και για αυτό υποψιαζόμαστε ότι αφορά λόγους marketing έτσι ώστε να χτυπήσει το iPhone 6s που θα κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες μετά στις Η.Π.Α. ή θέλουν να προωθήσουν στη δική μας αγορά το Galaxy S6 edge+ το οποίο έχει το ίδιο hardware με το Note, ίδιες διαστάσεις οθόνης, κυρτή οθόνη, αλλά απουσιάζει η γραφίδα S-Pen. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη δήλωση της Samsung για να ήμαστε σίγουροι, αλλά προς το παρόν μην συμπεριλαμβάνετε το Galaxy Note5 στη λίστα με τα κινητά που μπορείτε να αποκτήσετε.

Ενημέρωση:

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι δεν έχει σχέδια για τη κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note5 στην Ευρώπη. Εδώ θα κυκλοφορήσει μονάχα το Galaxy S6 edge+ το οποίο προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από τη γραφίδα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: