Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Χιλιάδες Φωτογραφίες Διέρρευσαν Χάρη Στο Snapchat

Η εταιρία κατηγορεί τις ανεπίσημες εφαρμογές

Snapchat

Χιλιάδες φωτογραφίες που είχαν ανέβει στο Snapchat για μερικά δευτερόλεπτα διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Πρώτα ήρθε το «The Fappening» με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν από το iCloud και τώρα έχουμε το «The Snappening.»

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κινητών που επιτρέπει την ανταλλαγή φωτογραφιών ή βίντεο που αυτοκαταστρέφονται όταν ο παραλήπτης τα δει. Όπως είναι φυσικό, μερικοί το χρησιμοποιούν για ανταλλαγή πιο προσωπικών φωτογραφιών και για αυτό ήρθε η ανάγκη για αποθήκευση αυτών των πολυμέσων. Ανεπίσημες (και παράνομες) εφαρμογές, όπως το SnapSave, επιτρέπουν την αποθήκευση αυτών των φωτογραφιών/βίντεο, άλλα αυτά τα apps χρησιμοποίησαν οι hackers για να κλέψουν τις φωτογραφίες.

Περισσότερες από 100,000 φωτογραφίες (συνολικού μεγέθους 13.6GB) που υποτίθεται διαγράφηκαν δημοσιεύτηκαν αρχικά στο viralpop.com και αργότερα στο 4chan.org, το ίδιο site που χρησιμοποίησε και ο hacker για να μοιραστεί τις φωτογραφίες του iCloud. Η εταιρία έσπευσε να διαφυλάξει τη φήμη της καθησυχάζοντας όλους τους χρήστες ότι δεν υπάρχει κενό στην υπηρεσία της. Οι servers της δεν πειράχτηκαν και έτσι το φταίξιμο πέφτει όλο επάνω στους χρήστες που αψήφισαν τους Όρους Χρήσης και προσπάθησαν να αποθηκεύσουν τις φωτό. «Παρακολουθούμε συνεχώς τα App Store και Google Play για παράνομες εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών και ζητούμε άμεσα την απομάκρυνση τους» αναφέρει η εταιρία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: