Η Γιγαντιαία, Διαδραστική, Διαφήμιση Του Android Στη Times Square

Η Γιγαντιαία, Διαδραστική, Διαφήμιση Του Android Στη Times Square

Google's massive Android billboard ad

Το Android Lollipop είναι εδώ (τουλάχιστον για τα Nexus και τα Moto) και η Google ξεκίνησε να το προωθεί. Στην αρχή η εταιρία δημιούργησε κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις, και τώρα έστησε μια γιγαντιαία διαφήμιση (billboard) στο ξενοδοχείο Marriott Marquis στη Times Square των ΗΠΑ, ένα πολυσύχναστο μέρος με δεκάδες τέτοιες διαφημίσεις παντού, μόνο που είναι πολύ πιο μικρές.

Στις διαφημίσεις του Android πρωταγωνιστούν διάφορα… Androids και οι περαστικοί μέσω της εφαρμογής Androidify μπορούν να φτιάξουν τον χαρακτήρα τους και να κάνουν αίτηση για να εμφανιστεί στη διαφήμιση. Άμα η αίτηση εγκριθεί οι τυχεροί μπορούν να παίξουν διάφορα mini games. Η οθόνη όπου προβάλλεται η διαφήμιση έχει 24 εκατομμύρια LED pixels, ύψος 23,5 μέτρα και μήκος 98,5 μέτρα – πρακτικά σημαίνει ότι έχει ύψος 8 ορόφων και μήκος περίπου όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η Google μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 η Google θα έχει στη κατοχή της την οθόνη και εκτός από το Android θα προωθεί και άλλες δικές τις υπηρεσίες (όπως το Chrome και τους Χάρτες) και τους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς Made with Code, Charity Water, WWF, Khan Academy, NRDC, Donors Choose και Give Directly. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξε το The Verge.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.