Διέρρευσαν Τα Επόμενα Μοντέλα Της BlackBerry

Διέρρευσαν Τα Επόμενα Μοντέλα Της BlackBerry

Με τρία νέα smartphones πρόκειται να εμπλουτίσει σύντομα την γκάμα των κινητών τηλεφώνων της η BlackBerry. Ο λόγος για τα BlackBerry Slider, BlackBerry P’9984 Porsche Design και BlackBerry Oslo.

BlackBerry Oslo leak

Το BlackBerry Oslo είχε διαρρεύσει λίγες μέρες νωρίτερα και ίσως είναι ο αντικαταστάτης του περιβόητου Passport, αφού διαθέτει τον ίδιο τετράγωνο σχεδιασμό και όμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Αναμένεται να κυκλοφορήσει με LCD οθόνη ανάλυσης 1440×1440 pixels, 13-megapixels κύρια κάμερα, 2-megapixels εμπρόσθια κάμερα, φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και 3450mAh μπαταρία. Φυσικά θα ενσωματώνει το ολοκαίνουριο BlackBerry OS 10.3.2. Η παγκόσμια κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου.

BlackBerry P’9984 Porsche Design leak

Το BlackBerry P’9984 Porsche Design είναι το νέο μοντέλο της πανάκριβης “Porsche Design” σειράς της εταιρίας. Πληροφορίες σχετικά με αυτό δεν έχουμε, ωστόσο το νέο μοντέλο θα κρατήσει τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της σειράς, τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, το πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη και τη φοβερά υψηλή τιμή του.

Τέλος, διέρρευσε το ολόφρεσκο BlackBerry Slider το οποίο επαναφέρει τον slide-up σχεδιασμό ώστε να κρύβεται το QWERTY πληκτρολόγιο, ενώ όπως διακρίνουμε η οθόνη του διαθέτει κυρτό σχεδιασμό, όμοιο με αυτού του Galaxy S6 Edge. Το ηχείο έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος κάτω από το πληκτρολόγιο και αναμένεται να διαθέτει υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Slider ενσωματώνει οθόνη 5,1 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, κύρια κάμερα στα 16MP και εμπρόσθια στα 5MP. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3650mAh και η κυκλοφορία του αναμένεται το φθινόπωρο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.