Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Tim Cook: Η Apple Έχει Περισσότερα Λεφτά Απ' Όσα Χρειάζεται

Η έκφραση “μου τρέχουν λεφτά απ’ τα μπατζάκια” ισχύει κυριολεκτικά για την Apple, και σύμφωνα με τον Tim Cook, δεν ξέρουν τι να τα κάνουν!

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας την Πέμπτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook αναγνώρισε ότι η Apple έχει περισσότερα χρήματα “από ό, τι χρειάζεται για να τρέξει μια εταιρεία.” Το Διοικητικό συμβούλιο της Apple προς το παρόν ασχολείται με “ενεργή συζητήσεις” για το τι να κάνει με τα $100 δισεκατομμύρια σε μετρητά που έχει στο χέρι της η εταιρία.

Ο Tim υπαινίχθηκε την πιθανότητα του μερίσματος. “Το διοικητικό συμβούλιο και η ομάδα διαχείρισης σκέφτονται γι ‘αυτό πολύ βαθιά,” είπε ο Cook. Το μέρισμα επιστρέφει ένα μέρος των κερδών της εταιρείας προς τους μετόχους, και η τελευταία φορά που η Apple κατέβαλε ένα ήταν το 1995 πριν την επιστροφή του Steve Jobs. Οι επενδυτές ώθησαν την εταιρεία να καταβάλει εκ νέου μέρισμα, ελπίζοντας ότι θα ενισχύσει την τιμή της μετοχής της Apple, φέρνοντας έτσι νέους επενδυτές, αναφέρει το Bloomberg.

«Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δουλεύουμε τόσο σκληρά όσο ποτέ φέτος για να παραδώσουμε μερικά προϊόντα που θα σας “τρελάνουν”», Ο Tim Cook σημείωσε επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad τον επόμενο μήνα, μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας αυτό το καλοκαίρι και ένα επανασχεδιασμένο το iPhone αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: