Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To iPhone 5 θα έχει LED δείκτη για ειδοποιήσεις;

Οι φήμες για το επερχόμενο κινητό της Apple δεν λένε με τίποτα να σταματήσουν. Σύμφωνα με την άγνωστη πηγή “Mr. T”, το iPhone 5 (ή 4S) θα έχει ένα LED δείκτη δίπλα στη μπροστινή κάμερα για βίντεο-κλήσεις FaceTime και φωτογραφίες. Αυτό το LED φωτάκι θα αναβοσβήνει όταν το κινητό έχει κάποια ειδοποίηση, όπως νέο μήνυμα, κλήση ή push ειδοποίηση από εφαρμογή.

Το iPhone 4S/5 επίσης φημολογείται για ύπαρξη ενός δεύτερου Flash στο πίσω μέρος για καλύτερες λήψεις φωτογραφιών σε σκοτεινά μέρη. Εσείς πιστεύετε ότι θα έχει LED δείκτη; Ακόμα, υπάρχει περίπτωση να προσθέσει η Apple ειδικό κουμπί για λήψη φωτογραφιών/βίντεο; Όλα αυτά τα ερωτήματα (και άλλα ακόμα) θα απαντηθούν με το τέλος του καλοκαιριού, όταν -όπως πιστεύεται- θα ανακοινωθεί το επόμενο iPhone στο μεγάλο event τότε. Προς το παρών μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχουν ετοιμάσει για το συγκεκριμένο θέμα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aje4FkXG8VU?rel=0&hd=1&w=619&h=382]

Πηγή: RedMond Pie

Μοιράσου το με τους φίλους σου: