Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To Twitter Αναβαθμίζεται Και Προσφέρει Κάρτες Για Εφαρμογές, Προϊόντα Και Γκαλερί Φωτογραφιών

twitter-cards

Η Twitter ανακοίνωσε από το Σαν Φρανσίσκο κάποιες νέες λειτουργίες για το δίκτυό της, προσπαθώντας να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αυτές οι λειτουργίες είναι τρεις και ονομάζονται κάρτες. Πιο αναλυτικά, όταν ο χρήστης συνδέεται σε μία σελίδα ενός tweet, αυτή θα μπορεί να δείχνει στον χρήστη το όνομα της εφαρμογής, την εικόνα, τη βαθμολογία, τη περιγραφή, και τη τιμή και θα τον μεταφέρει στο App Store η Google Play για να την κατεβάσει. Οι κάρτες προιόντων από την άλλη εστιάζουν σε εμπορικά αγαθά δίνοντας την εικόνα και την τιμή του προϊόντος, καθώς και βαθμολογία αν είναι διαθέσιμη. Τέλος, όταν ένα tweet συνδέεται σε μία γκαλερί φωτογραφιών στο ίντερνετ, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο θα δείχνει 4 φωτογραφίες για να παρέχει καλύτερη εμπειρία και όχι μια μοναχική φωτογραφία. Tα Flickr, Path, Foursquare και Vine θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν πρώτα τις λειτουργίες αυτές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: