Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Toshiba Έφτιαξε Τις Πρώτες Κάμερες Για Το Project Ara

Η Toshiba κατάφερε να φτιάξει τις πρώτες κάμερες για το αναβαθμίσιμο smartphone Project Ara της Google. Η εταιρία έχει φτιάξει διάφορα modules, τόσο για το μπροστινό μέρος του κινητού όσο και για το πίσω.

Το module κάμερας για το μπροστινό μέρος του Ara έχει ανάλυση 2-megapixels, ενώ τα πίσω 5-megapixels και 13-megapixels. Η 5MP κάμερα έχει CMOS αισθητήρα μεγέθους 1.4um και η 13MP 1.13um. Οι διαστάσεις για τη 5MP κάμερα είναι 20 x 40 x 6.4 mm και για τη 13MP 20 x 40 x 7.1 mm. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα λειτουργικό πρωτότυπο μοντέλο της 5MP κάμερας, όμως η ανάπτυξή τους θα συνεχιστεί μέχρι και το 2016 έτσι ώστε να τελειοποιηθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζουν ή πότε θα βγουν στην αγορά, και σίγουρα θα αργήσουμε να μάθουμε. Ωστόσο, νέες πληροφορίες για το Project Ara αναμένουμε να μάθουμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2015 στη Βαρκελώνη που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 2-5 Μαρτίου.

Toshiba Project Ara camera modules

Μοιράσου το με τους φίλους σου: