Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Toshiba dynaPad: Η Απάντηση Της Toshiba Στο Surface

Αλλά όχι τόσο δυνατό...

Η Toshiba ανακοίνωσε το νέο tablet, Toshiba dynaPad, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface της Microsoft με ένα πιο ελαφρύ και λεπτό σώμα. Κατά συνέπεια θα είναι και φθηνότερο από το tablet της Microsoft.

Ενσωματώνει 12-ιντσών IPS οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels με αντιανακλαστική επίστρωση και με προστασία από τις δαχτυλιές, Intel Atom επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.44GHz και 4GB μνήμη RAM. Διαθέτει επίσης γραφίδα Wacom Active Electrostatics TruPen με 2.048 επίπεδα πίεσης η οποία δίνει την αίσθηση στον χρήστη ότι γράφει σε πραγματικό χαρτί με πραγματικό μολύβι, και αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Χωρίς το πληκτρολόγιο έχει βάρος 569 γραμμάρια και πάχος 6,6 χιλιοστά, ενώ με αυτό έχει βάρος 996 γραμμάρια και πάχος 14,9 χιλιοστά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το Toshiba dynaPad δεν θα μπορούσε να μην τρέχει Windows. Συγκεκριμένα έρχεται με Windows 10 και με τις εφαρμογές της Toshiba για επιχειρήσεις προ-εγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένων των TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip και TruNote Share.

Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία και μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους θα έχει έρθει σε Η.Π.Α. και Ευρώπη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: