Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Toshiba Encore 7: Το Πρώτο 7-Ιντσο Windows 8 Tablet Κοστίζει Μόλις €110

Ένα 7-ιντσο tablet με Windows 8 δεν υπήρχε στην αγορά. Μέχρι τώρα. Γνωρίστε το Toshiba Encore 7, που παράλληλα είναι και το οικονομικότερο.

Ο Αντιπρόεδρος της Microsoft, Nick Parker, παρουσίασε το Toshiba Encore 7 στην έκθεση Computex όπου είδαμε νέο Intel επεξεργαστή, 20-ιντσο φορητό υπολογιστή, Asus tablets και άλλες ξεχωριστές συσκευές. Η συσκευή αυτή θα είναι και η οικονομικότερη που θα τρέχει Windows, μιας και θα κοστίζει περίπου $150, δηλαδή €110!

Αν αναρωτιέστε γιατί η Microsoft ανακοίνωσε μια συσκευή ενός άλλου κατασκευαστή, η απάντηση είναι πως η εταιρία δουλεύει πολύ στενά με Toshiba, AMI, Goodix, και Intel για να τη πραγματοποιήσουν και τη κυκλοφορήσουν. Το Toshiba Encore 7 θα πρέπει να τρέχει πλήρες Windows με επεξεργαστή της Intel και να κοστίζει τόσο χαμηλά. Συμβιβασμοί έπρεπε να γίνουν και για αυτό βλέπουμε από τη φωτογραφία τη κακή οθόνη που καβαλάει.

Το tablet δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και βεβαίως δεν μπορούμε από τώρα να γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: