Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Toshiba Encrypted USB Flash Drive: Ένα USB Flash Με Πληκτρολόγιο Για Ξεκλείδωμα

Χρειάζεστε ένα ασφαλές μέσο για να μεταφέρετε τα αρχεία σας χωρίς να ανησυχείτε αν θα κλαπούν; Η Toshiba έχει τη λύση, και ονομάζεται Toshiba Encrypted USB Flash Drive.

Το Toshiba Encrypted USB Flash Drive είναι ένα νέο USB flash το οποίο ενσωματώνει ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο έτσι ώστε ο κάτοχός του να μπορεί να εισάγει το PIN κωδικό και να ξεκλειδώσει τα κρυπτογραφημένα αρχεία του. Το flash χρησιμοποιεί hardware-βασισμένη κρυπτογράφηση για να προσφέρει AES 256-bit κρυπτογράφηση (στρατιωτικό επίπεδο) και έχει μηχανισμό κατά των Brute Force Hack επιθέσεων. Άμα το κλέψει κάποιος και προσπαθήσει 10 φορές να το ξεκλειδώσει τότε τα αρχεία καθίστανται άχρηστα για πάντα, χωρίς φυσικά τη δυνατότητα ανάκτησής τους.

Το Encrypted USB Flash Drive είναι αρκετά απλό στη χρήση: ο χρήστης απλά εισάγει τον κωδικό στη συσκευή και αν είναι σωστός απλά συνδέει τη συσκευή στον υπολογιστή. Μόλις ‘περάσει’ νέα αρχεία, αυτά θα κρυπτογραφηθούν μόλις ο χρήστης αποσυνδέσει το flash από τον υπολογιστή.

Η Toshiba έχει ξεκινήσει να πουλάει το Encrypted USB Flash Drive μέσω του επίσημου ιστοτόπου της και μέσω επιλεγμένων καταστημάτων. Το αρχικό μοντέλο με τα 4GB κοστίζει $95. Οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν $112, $140 και $200 για τα μοντέλα με χωρητικότητα 8GB, 16GB και 32GB αντίστοιχα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: