Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Transparent Smartphone: Το Πρώτο Διάφανο Κινητό Είναι Γεγονός

Transparent Smartphone

Πάντα θέλαμε να δούμε ένα διάφανο κινητό και η Sony Ericsson πριν κάποια χρόνια κυκλοφόρησε ένα άλλα ήταν μόνο η οθόνη. Όμως η Polytron έχει την πραγματική λύση. Το όνομα του τηλεφώνου είναι Transparent Smartphone και παίρνει το τίτλο του πρώτου πραγματικά διάφανου κινητού. Το κινητό είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και η εταιρία εργάζεται ώστε να κάνει το hardware καλύτερο. Μερικά εξαρτήματα που αναγκαστικά δεν γίνεται να είναι διαφανές φαίνονται και για να λυθεί το πρόβλημα αυτό η Ταϊβανέζικη εταιρία θα κάνει το κάτω μέρος αδιαφανές ώστε να κρυφτούν. Τα εξαρτήματα αυτά είναι η microSD και η SIM κάρτα, το μικρόφωνο, η κάμερα, το ηχείο και φυσικά οι μπαταρίες, οι οποίες είναι αυτές οι πολύ μικρές που συναντάμε σε ρολόγια και άλλα. Όπως είναι φυσικό, το Transparent Smartphone σε αυτό το στάδιο δεν ‘αντέχει’ ούτε μία ώρα ενεργοποιημένο. Πρόβλημα είναι επίσης και το λογισμικό, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποιο για το πρωτότυπο. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και τη τιμή του, όμως υπάρχει περίπτωση να το δούμε στην MWC. Ακολουθεί το πρώτο βίντεο για αυτό τραβηγμένο από το Mobile Geeks.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tkhWXspmiYE&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: