Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Facebook Trusted Contacts, Τώρα Οι Φίλοι Σου Σε Βοηθάνε Να Αλλάξεις Κωδικό

facebook-trusted-contacts-security

Εάν και εσείς έχετε το δικό μου ελλάτωμα, να ξεχνάτε δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι το κωδικό στο Facebook, τότε θα χαρείτε με την νέα λειτουργία Trusted Contacts. Με αυτό, πρώτα πρέπει να διαλέξετε τρείς με πέντε φίλους που εμπιστεύεστε απόλυτα και που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον έλεγχο στο προφίλ σας σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας. Την στιγμή που δεν θα θυμάστε τον κωδικό σας, το Facebook θα στείλει έναν κωδικό ασφαλείας στους φίλους σας που επιλέξατε, και μετα αυτοί σ’ εσάς. Για να ξανασυνδεθείτε στο Facebook απαιτούνται τρεις τέτοιοι κωδικοί. Το θετικό της νέας λειτουργίας είναι ότι απλοποιεί την ανάκτηση του προφίλ και δεν χρειάζεται να απαντάς σε διάφορες, συνήθως, ενοχλητικές ερωτήσεις ασφαλείας.

 Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: