Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Turbo-X Internet Security: Ελληνικά Antivirus Από 24,90 €

Η Πλαίσιο δεν σταματάει να βγάζει Turbo-x-branded προϊόντα. Μετά τα Ελληνικά Android tablets, Hive και Spice, τώρα κυκλοφόρησε antivirus για PCs!

Τα νέα antivirus της εταιρίας είναι δύο, το Turbo-X Internet Security και το Turbo-X Internet Security V.2. Και τα δύο antivirus μπλοκάρουν και καταργούν τις διαδικτυακές απειλές, εμφανίζουν αξιολογήσεις τοποθεσιών Web, εντοπίζουν ταχύτερα τις άγνωστες απειλές, προστατεύουν από την κλοπή ταυτότητας και σταματάνε τα e-mails που υποκλέπτουν στοιχεία. Το V.2 απλά έχει τα εργαλεία βελτιωμένα και κοστίζει ένα 10ρικο παραπάνω.

Μειονεκτήματα. Όπως αναφέρουν δύο άτομα στις κρητικές του Turbo-X Internet Security, το πρόγραμμα αργεί και κολλάει αρκετά την απόδοση του υπολογιστή. Ίσως στο βελτιωμένο V.2 να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Το απλό Internet Security κοστίζει 24,90 €, ενώ όπως είπαμε και παραπάνω, το V.2 έχει τιμή +10 €, δηλ. 34,90 €. Μέσα στη τιμή συμπεριλαμβάνονται άδειες χρήσης για 3 υπολογιστές.

Turbo-X Internet Security

Turbo-X Internet Security V.2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: