Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν Μετά Το Twitter, Απαγόρεψε Την Πρόσβαση Στο YouTube

Ο παραλογισμός του πρωθυπουργού της γειτονικής μας χώρας, Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται, καθώς μετά την απαγόρευση πρόσβασης στο Twitter, τώρα απαγόρεψε και την είσοδο στο YouTube. Η απαγόρευση επισημοποιήθηκε από την Τουρκική Αρχή Τηλεπικοινωνιών, ενώ η ιστοσελίδα WebRazzi αναφέρει ότι είναι ήδη ενεργή από κάποιους παρόχους και η διαδικασία μπλοκαρίσματος συνεχίζεται και από τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ενώ Το Twitter Γίνεται Οχτώ Χρονών, Η Τουρκία Απαγόρεψε Την Πρόσβαση Σε Αυτό

Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι ο ίδιος που έκανε τον Ερντογάν να κλείσει το Twitter, και δεν είναι άλλος παρά η προσπάθεια που κάνει να φιμώσει οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι για να διαδώσουν στον τούρκικο λαό βίντεο και ηχογραφημένες συνομιλίες που αποκαλύπτουν τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα, λοιπά σκάνδαλα διαφθοράς και την κατάχρηση εξουσίας του Τούρκου πρωθυπουργού.

Για να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή στον λαό του και να τον αποπροσανατολίσει με άλλα κρατικά θέματα, δήλωσε ότι διέρρευσαν ηχητικά ντοκουμέντα που η τουρκική κυβέρνηση έκρινε ως απειλητικά για την ασφάλεια της χώρας, και αφορούν συζητήσεις αξιωματούχων για μία σχεδιασμένη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλο ένα πλήγμα στην ελευθερία του τούρκικου λαού, ο οποίος αγκομαχά κάτω από την διακυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Ελπίζουμε η Google να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, και όπως το Twitter, έτσι και αυτή να καταφέρει να κάνει άρση της απαγόρευσης στην υπηρεσία της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: