Το Twitter Τώρα Εμφανίζει Τα Γενέθλια Των Χρηστών

Το Twitter Τώρα Εμφανίζει Τα Γενέθλια Των Χρηστών

Πλέον θα μπορείτε να δείτε πότε κάποιος στο Twitter έχει γενέθλια και να του ευχηθείτε χρόνια πολλά. Η δυνατότητα αυτή υπήρχε για χρόνια στο Facebook, ωστόσο το Twitter τώρα την ενσωμάτωσε και μάλιστα περιμένει έσοδα χάρη σε αυτή τη κίνηση.

Για να προσθέσετε τα γενέθλιά σας, πρέπει να πάτε στο προφίλ σας και να πατήστε στο επεξεργασία προφίλ. Στα αριστερά της οθόνης θα δείτε το πεδίο για τα γενέθλια και εκεί είναι που μπορείτε να βάλετε την ημερομηνία γέννησής σας. Δίπλα από την ημερομηνία θα παρατηρήσετε δύο εικονίδια: το ένα σας επιτρέπει να ορίσετε σε ποιους θέλετε να φαίνεται η ημέρα γέννησής σας και το δεύτερο σε ποιους η χρονολογία. Με αυτό το τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο για το ποιοι βλέπουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όταν έρθει η ημέρα που θα γιορτάσετε τα γενέθλια σας, άμα μπείτε στο προφίλ σας θα δείτε μπαλόνια να εμφανίζονται πάνω από αυτό (όπως φαίνεται στη παραπάνω φωτογραφία). Μέσα σε αυτή τη χαρούμενη διάθεση η εταιρία θα τοποθετήσει διαφημίσεις που λογικά θα σχετίζονται με εκπτώσεις σε μαγαζιά και ο εορταζόμενος ίσως πατήσει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.