Τώρα Μπορείς Να Στείλεις Λεφτά Με Ένα Tweet Στο Twitter

Τώρα Μπορείς Να Στείλεις Λεφτά Με Ένα Tweet Στο Twitter

Twitter

Η Twitter ξεκίνησε τη δοκιμή της υπηρεσίας S-money με την οποία οι χρήστες μπορούν να στείλουν λεφτά με ένα tweet. Μια αντίστοιχη υπηρεσία δοκιμάζει η Facebook ενσωματώνοντας την δυνατότητα αποστολής χρημάτων σε φίλους μέσω του Messenger.

Η υπηρεσία S-money αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για τους Γάλλους καθώς η Twitter Inc έχει κλείσει συνεργασία μονάχα με τον τραπεζικό όμιλο BPCE. Μάλιστα η υπηρεσία είναι υπερβολικά εύκολη, αφού για την αποστολή του εμβάσματος απαιτείται μόνο το όνομα χρήστη αυτουνού που θα παραλάβει τα χρήματα.

«Θα προσφέρουμε στους χρήστες του Twitter στη Γαλλία έναν νέο τρόπο αποστολής χρημάτων χωρίς να εμπλέκεται κάποια τράπεζα και χωρίς να χρειάζονται τραπεζικά στοιχεία. Απλά με ένα tweet!»

Η εταιρία παράλληλα δοκιμάζει και την δυνατότητα αγοράς προϊόντων. Μια μικρή ομάδα χρηστών έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό το χαρακτηριστικό και μέσω ενός κουμπιού «Buy» μπορούν να αγοράσουν αγαθά μέσα από την εφαρμογή Twitter. Την ίδια ακριβώς δυνατότητα δοκιμάζει και η Facebook με μια εξίσου μικρή ομάδα χρηστών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για το πως ακριβώς δουλεύει το S-money και αν ποτέ θα εξαπλωθεί σε άλλες χώρες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.