Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Twitter Δοκιμάζει Κουμπί Αγοράς Στην Εφαρμογή Για Κινητά

Twitter Buy Now button

Το Twitter, ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, ξεκίνησε τις δοκιμές για την προσθήκη ενός κουμπιού «Buy», για άμεση αγορά προϊόντων κατευθείαν από τα διαφημιστικά tweets. Οι δοκιμές ξεκίνησαν στην εφαρμογή Twitter των smartphones και περιορίζεται μόνο σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χρηστών στην Αμερική. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η απλοποίηση των αγορών μέσω του κινητού τηλεφώνου, η διευκόλυνση των χρηστών, το οικονομικό όφελος των επιχειρήσεων που αναμένουν να βγάλουν κέρδος μέσω των ακολούθων τους και φυσικά το μερίδιο της εταιρίας από τις συγκεκριμένες αγορές.

Η λειτουργία θα ενεργεί ως εξής: αφού ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο «Buy», θα του εμφανίζονται οι πληροφορίες του προϊόντος, ο τρόπος παράδοσης και ο τρόπος πληρωμής του. Όταν ο χρήστης συμπληρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την ολοκλήρωση της αγοράς, το Twitter θα στείλει τη παραγγελία στην επιχείρηση. Φυσικά, τα στοιχεία τις πιστωτικής θα στέλνονται κρυπτογραφημένα, για να μην είναι σε θέση να τα δει κανείς, χωρίς την άδεια του κατόχου της.

Μάλιστα η λειτουργία θα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για διευκόλυνση των μετέπειτα αγορών, με την δυνατότητα να τα σβήνει ο χρήστης όποτε επιθυμεί. Για την δημιουργία της υπηρεσίας το Twitter συνεργάστηκε με ιστοσελίδες όπως όπως το Fancy, το Gumroad και το Musictoday, χωρίς να δίνονται προς το παρόν παραπάνω λεπτομέρειες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: