Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δύο Κινέζοι Θα Πουλούσαν Τα Νεφρά Τους Για Να Πάρουν Το Apple iPhone 6s

Όταν βγαίνει στην αγορά κάποια νέα συσκευή που θέλουμε λέμε για πλάκα «θα πουλήσω το νεφρό μου για να το πάρω!» Σύμφωνα με τη China Daily όμως, δύο Κινέζοι άντρες με ονόματα Wu και Huang ήθελαν να πουλήσουν πραγματικά τα νεφρά τους για να αγοράσουν το νέο smartphone iPhone 6s της Apple! Άλλωστε με ένα νεφρό μπορείς να ζήσεις, ενώ χωρίς το νέο iPhone όχι, σωστά;

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, οι Wu και Huang βρήκαν έναν ‘ατζέντη’ που μπορούσε να πραγματοποιήσει το… όνειρό τους. Ο ατζέντης ζήτησε από τους δύο άντρες να πάνε για μερικές εξετάσεις σε νοσοκομείο στη Ναντζίνγκ έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι τα νεφρά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Το προηγούμενο Σάββατο (12/9) οι άντρες πήγαν στο νοσοκομείο αλλά ο ατζέντης δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο Wu πιστεύει ότι ο ατζέντης δεν πήγε στο νοσοκομείο επειδή άλλαξε γνώμη για τη παράνομη πράξη τους. Έτσι είπε στον φίλο του να ματαιώσουν τα σχέδιά τους. Όμως όταν ο Huang το αρνήθηκε, ο Wu δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποκαλύψει στις Αρχές τα σχέδιά τους για να αναλάβουν αυτές δράση. Ο Huang κατάφερε να ξεφύγει προτού τον βρουν οι Αρχές και ακόμα τον ψάχνουν.

Αυτοί οι δύο άντρες δεν είναι οι μόνοι που θέλουν τα νέα iPhone. Η Apple αναφέρει ότι έχουν τεράστια ζήτηση και οι προ-παραγγελίες σύντομα και αγγίζουν και θα ξεπεράσουν το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμπνευστούν και άλλοι από το παραπάνω δίδυμο για να αγοράσουν ένα νέο τηλέφωνο…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: