Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Unboxing Βίντεο Των Google Glass Explorer Edition

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-G8fSj3lwtQ?rel=0&w=640&h=360]

Τα Γυαλιά της Google είναι μία συσκευή που σχεδόν όλος ο κόσμος θα θέλει να ρίξει μια ματιά σε αυτά, στο μέλλον. Είναι όμως και ένα πανάκριβο προϊόν με τιμή $1,500 που μέχρι τώρα μόνο ‘εκλεκτοί’ το φοράνε. Τι έχει όμως στη συσκευασία της αυτή η συσκευή πολυτελείας; Το Phandroid έκανε το πρώτο unboxing βίντεο των Glass παρουσιάζοντάς τα περιεχόμενα του μεγάλου αυτού λευκού κουτιού – μία θήκη μεταφοράς, USB καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή και στον φορτιστή τοίχου, κάποια απαιτούμενα χαρτιά, προαιρετικά μαύρα γυαλιά για τον ήλιο και φυσικά τα Google Glass. Όλα αυτά πακετάρονται σε ένα όμορφο κουτί και στέλνονται σε ανθρώπους που έχει επιλέξει η εταιρία μέσα σε μία όμορφη τσάντα. Και τα δύο έχουν το λογότυπο των Glass.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: