Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Unboxing Και Παρουσίαση Του HTC Sensation ΧΕ [POUSSIAS1 videos]

HTC Sensation ΧΕ. Ένα smartphone σχεδιασμένο για τους fans του ήχου και της εικόνας, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του “απλού” Sensation, καθώς είναι γεννημένο από τη συνεργασία μεταξύ HTC και Dr. Dre και φέρνει τη τεχνολογία Beats Audio στη συσκευή και στα ακουστικά για μοναδική ποιότητα ήχου. Το ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό και user-interface φέρνουν τον απόλυτο “κινητό” ήχο. Με τη χαρακτηριστική “unibody” αλουμινένια κατασκευή και τις κόκκινες λεπτομέρειες, το τηλέφωνο δίνει πολυτελή και ποιοτική αίσθηση και δείχνει πανέμορφο μέσα και έξω.

Άμα προτίθεσαι να αγοράσεις το HTC Sensation ΧΕ μπορείς να το βρεις στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στη τιμή των 599 €. Θα είναι σίγουρα ένα καλό δώρο για τα Χριστούγεννα. Παρακάτω είναι το τελευταίο για φέτος unboxing βίντεο από το κανάλι POUSSIAS1. Μετά από αυτό ακολουθεί το πρώτο set-up της συσκευής.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=g2dBKD9t-qk?hd=1&w=600&h=335]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9SIe4T_djck?hd=1&w=600&h=335]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: