Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Unicode 7.0 Φέρνει 250 Νέα Emoji

Το πρότυπο Unicode θα αναβαθμιστεί φέτος στην έκδοση Unicode 7.0. Μαζί με τη πρόσθετη 2,834 νέων χαρακτήρων, θα προστεθούν επίσης 250 νέα Emoji στην ήδη μεγάλη λίστα.

Τα Emoji που θα προστεθούν αναπαριστούν στη πλειοψηφία τους αντικείμενα όπως «Θερμόμετρο», «Αρχειοθήκη», «Φούσκα Διαλόγου», «Σφυρί Και Κλειδί» και άλλα, όμως υπάρχουν και κάποια ‘διαμάντια’ σαν το «Άντρας Σε Επαγγελματικό Κουστούμι Υψώνεται» και το «Γυρισμένο Χέρι Με Το Μεσαίο Δάχτυλο Σηκωμένο».

Οι περιγραφές των Emoji αποκαλύφθηκαν ώστε οι Apple, Google, Microsoft και άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν δική τους εμφάνιση για τα εικονίδια να προσαρμόσουν τα καινούργια ώστε να ταιριάζουν στο στυλ τους.

Πληροφοριακά, η τελευταία έκδοση του Unicode προσθέτει τα νέα σύμβολα νομισμάτων για το ρωσικό ρούβλι και το μανάτ του Αζερμπαϊτζάν, πολλά άλλα σύμβολα, και 23 καινούργιες γραφές που χρησιμοποιούνται λίγο ή είναι ιστορικές. Βεβαίως δεν λείπουν οι βελτιώσεις στις τωρινές υποστηριζόμενες γραφές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: