Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Office: Η Νέα Έκδοση Διέρρευσε Με Μαύρο Θέμα Και Tell Me

Microsoft Office 2014 leak

Η Microsoft στις 30 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τα Windows 9 επίσημα και όπως φαίνεται μαζί με τα νέα Windows θα παρουσιάσει και τη νέα έκδοση του Microsoft Office. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη της σουίτας έχει ολοκληρωθεί και έτσι κάποιος έστειλε στο The Verge τις πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πολλά.

Η νέα έκδοση του Office -γνωστή και ως Office 16- θα έχει ένα μαύρο θέμα για όσους δεν αρέσει το λευκό που υπάρχει στην τωρινή έκδοση, καθώς επίσης και τη λειτουργία Tell me η οποία αντικαθιστά το διάσημο βοηθό Clippy τον οποίο γνωρίσαμε σε παλιές εκδόσεις. Το Tell me στην αρχή ήταν κάτι σαν ψηφιακή βοηθός για τα Windows Phone πριν την άφιξη της Cortana αλλά τώρα έχει πάρει τη μορφή μπάρας βοήθειας. Αν δηλαδή ο χρήστης έχει κάποια απορία μπορεί να την γράψει εκεί. Για παράδειγμα στα παρακάτω screenshots φαίνεται κάποιος να έχει πληκτρολογήσει «πως εκτυπώνεις;» και το πρόγραμμα από κάτω έχει εμφανίσει όλες τις επιλογές σχετικά με την εκτύπωση.

Με την υποτιθέμενη ενσωμάτωση της Cortana στα Windows 9 θα ήταν πιο λογικό να ενσωματωθεί αυτή για βοήθεια, και όχι το ξεχασμένο Tell Me. Άλλες αλλαγές εντοπίζονται στη διαχείριση των φωτογραφιών και στον email client του Outlook. Λογικά η Microsoft θα μας δώσει τη δοκιμαστική «Office Technical Preview» έκδοση στο τέλος του μήνα μαζί με την «Windows Technical Preview» έκδοση των Windows 9. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τα screenshots που διέρρευσαν από το The Verge.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: