Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

UpLeaks, Ο Διάδοχος Του @evleaks Για Διαρροές

HTC One M8 for Chine upleaks leak

Με την απόσυρση του Evan Blass (@evleaks) από τις διαρροές υπάρχουν άτομα που αναρωτιούνται πως θα μαθαίνουμε για τις τελευταίες διαρροές. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δεκάδες ακόμα πηγές, αλλά το @evleaks αποτελούσε μία από τις εγκυρότερες, με τις περισσότερες διαρροές. Με την απόσυρσή του όμως βρήκε την ευκαιρία να βγει στην επιφάνεια ένας άλλος “leaker” με το λογαριασμό UpLeaks στο Twitter. Και αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα περιμένουμε για διαρροές.

Ο άνθρωπος πίσω από το @UpLeaks είναι ένας Κινέζος που έχει κρατήσει τη ταυτότητά του κρυφή και έχει κερδίσει τόσο την αξιοπιστία των λίγων -προς το παρόν- ακολούθων του, όσο και του ίδιου του Blass ο οποίος ενημέρωσε το προφίλ του @evleaks για να ενημερώνει τον κόσμο να ακολουθάει μόνο το @UpLeaks. Σε δράση μπήκε μέσα στο 2014 καταφέρνοντας να διαρρεύσει watchfaces και το boot logo του LG G Watch με Android Wear, το LG G3 και το G3 Beat για τη Κίνα, το πλαστικό HTC One E8 σε κόκκινο χρώμα, το HTC One M8 για τη Κίνα και άλλα. Οι τελευταίες του διαρροές αφορούν το HTC A11, το οικονομικότερο smartphone της HTC.

Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Twitter και να του στείλετε email στο upleaks1@gmail.com αν έχετε κάποια αποκλειστική πληροφορία. Όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι το άτομο που θα ‘αγαπήσει’ και θα μιλάει η τεχνολογική κοινότητα από φέτος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: