Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο USB Type-C Θα Είναι Μικρότερο Και Θα Συνδέεται Ανάποδα

USB

Ο όμιλος USB 3.0 Promoter έτσι ώστε να χωρέσει το υπερ-ταχύτατο USB 3.1 standard των 10Gbps στις φορητές συσκευές ανακοίνωσε το USB Type-C.

Το USB Type-C connector θα μοιάζει στις υπάρχουσες υποδοχές USB 2.0 Micro-B που χρησιμοποιούν όλα τα τωρινά κινητά, ενώ ταυτόχρονα φέρνει τις ταχύτητες του προτύπου USB 3.1 και άλλα διακριτά πλεονεκτήματα έναντι των σημερινών καλωδίων. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το καλώδιο θα ‘μπαίνει’ στο κινητό και από τις δύο μεριές όπως και το Lightning της Apple. Επιπλέον, το Type-C θα υποστηρίζει κλιμακούμενη φόρτιση και την ικανότητα να υποστηρίξει τα μελλοντικά πρότυπα USB. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως δεν θα υποστηρίζεται από τις υπάρχουσες υποδοχές, δηλαδή τις υπάρχοντες συσκευές.

Με λίγα λόγια, μόλις βγει στην αγορά το νέο πρότυπο να περιμένουμε τα κινητά να φορτίζουν γρηγορότερα, να έχουμε αφάνταστες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και… επιτέλους δεν θα χρειάζεται να βρούμε τη σωστή μεριά του καλωδίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: