Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Rakuten Εξαγόρασε Την Viber Για $900 Εκατομμύρια

Η τεράστια επιτυχία του Viber έστρεψε τα βλέμματα των ανθρώπων της Rakuten σε αυτό και μετά από συζητήσεις, τελικά το απέκτησαν! Για όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε από την ιαπωνική αγορά και τα καταστήματά τους, να αναφέρουμε ότι η Rakuten ουσιαστικά είναι η απάντηση στο Amazon, το πασίγνωστο online κατάστημα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Rakuten, η εταιρία εξαγόρασε εκείνη πίσω από το Viber για το τεράστιο ποσό των 900 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο Hiroshi Mikitani, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten, αναφέρει ότι είναι τρομερά ενθουσιασμένος που καλωσορίζει το Viber στην οικογένεια της Rakuten, ενώ ο CEO της Viber, Talmon Marco, φαίνεται χαρούμενος και σχολίασε πως με την εξαγορά αυτή θα προσπαθήσουν να γίνουν η Νο. 1 υπηρεσία τηλεπικοινωνιών.

Το Viber από πολλούς αναφέρεται ως ο αντίπαλος του Skype αφού προσφέρει δωρεάν VoIP κλήσεις σε άλλους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς και ένα σύστημα για ανταλλαγή μηνυμάτων. Παγκοσμίως πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν στα smartphones τους και τους τελευταίους μήνες έχει γίνει διαθέσιμο και για Windows PC. Η Rakuten θέλει να μαθευτεί και από ανθρώπους έξω από την Ιαπωνία, όμως δεν γνωρίζουμε πως θα το καταφέρει αυτό και πως θα χρησιμοποιήσει το Viber.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: