Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Τα εισιτήρια των Village Cinemas τώρα διαθέσιμα στο Viva.GR

Viva Wallet logo

Η VIVA Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες επεκτείνει την ήδη κυρίαρχη παρουσία της στα εισιτήρια θεαμάτων ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τα Village Cinemas.

Τα εισιτήρια για τα δημοφιλέστερα multiplex όλης της χώρας είναι πλέον διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας του Viva με τους εξής τρόπους:
1. Οnline στο www.viva.gr/tickets/cinemas/, όπου ο πελάτης μπορεί να πληρώσει είτε με κάρτα (προπληρωμένη, χρεωστική, πιστωτική) είτε με το υπόλοιπο του Viva Wallet λογαριασμού του
2. Με κάρτα ή μετρητά σε ένα από τα 600+ επιλεγμένα καταστήματα ΙΑΝΟΣ, Public, Reload Stores, Seven Spots, Media Markt
3. Μέσα από την εφαρμογή του Viva για smartphone και tablet, Viva Wallet Αpp
4. Τηλεφωνικά στο 11876

Όπως αναφέρει ο διευθυντής Marketing του ομίλου Viva κ. Παναγιώτης Τσάκος,

«Το Viva.gr , η κυρίαρχη πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων στην Ελληνική αγορά η οποία καλύπτει πάνω από το 80% των θεατρικών και μουσικών παραγωγών της χώρας καθώς και την πλειοψηφία των ομάδων της Super League και Basket League, έρχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της στις υπηρεσίες ticketing στον χώρο του σινεμά, προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες ανεξάρτητες αίθουσες και κινηματογραφικά φεστιβάλ που έχει σε όλη την Ελλάδα, τα Village cinemas»

Η εταιρία Viva services δημιουργήθηκε το 2006 και αποτελεί θυγατρική της Viva Wallet Holdings. Προσφέρει ένα σύνολο online υπηρεσιών μεταξύ των οποίων ταξιδιωτικά εισιτήρια (αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, ξενοδοχεία, κτελ), τηλεπικοινωνίες, εισιτήρια θεαμάτων (θέατρα, συναυλίες, αθλητικοί αγώνες, συνέδρια) για πελάτες και παραγωγούς και υπηρεσίες ταξί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: