Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Vine Ήρθε Στο Windows Phone

Vine for WP

Μετά το τέλος της εκδήλωσης της Nokia στο Αμπού Ντάμπι ήρθε η ανακοίνωση του Instagram να μας δώσει μεγαλύτερη χαρά αφού η εφαρμογή θα γίνει και επίσημα διαθέσιμη σε λίγο καιρό. Τώρα είναι η σειρά της εφαρμογής Vine να γίνει και επίσημα διαθέσιμη για Windows Phone 8.

Για όσους δεν ξέρουν το Vine, είναι μια υπηρεσία η οποία σε αφήνει να τραβάς βίντεο 6 δευτερολέπτων και μετά να το ανεβάζεις στο προφίλ σου. Στα Windows Phone κινητά το Vine διαθέτει Live Tile ώστε να καρφιτσώσεις το αγαπημένο σου κανάλι-χρήστη και να ενημερώνεσαι άμεσα για το τι καινούργιο υπάρχει.

Η εφαρμογή έχει κάποια κολλήματα αλλά σίγουρα αυτά θα διορθωθούν άμεσα. Εάν η ανάπτυξη του λειτουργικού της Microsoft συνεχίσει έτσι, σε λίγο καιρό τα κινητά αυτά δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το iOS και Android…

Μπορείς να κατεβάζεις το Vine από εδώ χωρίς κάποιο κόστος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: