Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Visual Studio 2015: Ανακοινώθηκε Με Προσομοιωτή Android

Ένα ακόμα σημάδι ότι η Microsoft αλλάζει

Visual Studio 2015 Android Emulator

Η Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Connect(); ανακοίνωσε το Visual Studio 2015 και το open source .NET. Με το νέο VS η εταιρία θέλει να κάνει την ανάπτυξη Android εφαρμογών ευκολότερη, αφού προσφέρει έναν προσομοιωτή για τη πλατφόρμα της Google βοηθώντας τους προγραμματιστές να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τα apps τους μέσω του IDE της.

Με το Visual Studio 2015 οι προγραμματιστές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ASP.NET 5 websites που μπορούν να τρέχουν σε πολλαπλές πλατφόρμες (όπως Windows, Linux και Mac), μπορούν να ενσωματώσουν στα apps τους εύκολα υπηρεσίες όπως Office 365, SalesForce και Azure Platform Services, υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη για ανάπτυξη εφαρμογών που μπορούν να τρέχουν σε πολλές συσκευές με νέα εργαλεία, ενσωματώθηκε το Smart Unit Testing (προηγουμένως γνωστό ως PEX), και οι devs έχουν περισσότερες δυνατότητες χάρη στον νέο .NET compiler (Roslyn).

Η εταιρία έδωσε την Preview έκδοση του νέου VS για τους ενδιαφερόμενους προγραμματιστές, δωρεάν για δοκιμή.

Ακόμη, η Microsoft ανακοίνωσε την πρώτη εντελώς δωρεάν έκδοση του Visual Studio με όλα τα χαρακτηριστικά ενσωματωμένα! Ονομάζεται Visual Studio Community 2013 και προορίζεται για όχι-εμπορική χρήση. Για παράδειγμα μπορεί να κατεβεί δωρεάν σε σχολεία ή για άτομα που μαθαίνουν προγραμματισμό. Διαθέτει τα πάντα, συν τα εργαλεία για ανάπτυξη εφαρμογών για Windows, iOS και Android. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: