Νέα υπηρεσία: Πληρωμή 300+ λογαριασμών online μέσα από το Viva Wallet

Viva Wallet, Το 1ο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι

Viva Wallet logo

Το Viva Wallet, το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, σε συνεργασία με την Eurobank, δίνει την δυνατότητα σε όλους να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς και υπηρεσίες μέσα από το υπόλοιπο του Viva Wallet τους. Επιχειρήσεις ενέργειας, ασφαλιστικά ταμεία, τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, πληρωμές δήμων, τέλη διοδίων, υποχρεώσεις δημοσίου κλπ.

Ο πελάτης κάνει log in στο Viva Wallet του, επιλέγει την κατηγορία «Πληρωμές λογαριασμών», βρίσκει την υπηρεσία ή τον λογαριασμό που επιθυμεί και πατάει εξόφληση. Η διαδικασία είναι απλή και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τακτοποιήσει τις οφειλές του εύκολα, γρήγορα, από το σπίτι του, χωρίς να περιμένει σε ουρές.

Για να κάνει τις πληρωμές λογαριασμών, ο χρήστης μπορεί να φορτίσει το Viva Wallet του με μετρητά σε 3000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, My Market κλπ, με κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) ή μέσω e-banking.

Με το Viva Wallet του, επίσης, μπορεί να κάνει τις αγορές του σε online και φυσικά καταστήματα αλλά και να μεταφέρει χρήματα είτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε σε ένα Viva Wallet εντελώς δωρεάν.

Η διαδικασία ανοίγματος ενός λογαριασμού Viva Wallet είναι απλή και δεν απαιτεί χρόνο ή επίσκεψη σε τράπεζα. Ο πελάτης κάνει την εγγραφή του δωρεάν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο www.vivawallet.com και αμέσως μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Ο λογαριασμός ολοκληρώνεται με την απόκτηση της Viva Wallet Card και τη δωρεάν εφαρμογή Viva Wallet app στο κινητό.

Το Viva Wallet αποτελεί προϊόν της Viva Payments, Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες). Η πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς (πχ PCI DSS κα) και εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας συναλλαγών.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.