Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Κυκλοφόρησε Το VLC for Windows 8 Στο Windows Store

Το VLC έγινε διαθέσιμο και σε ξεχωριστή έκδοση για τα Windows 8, με ονομασία VLC for Windows 8, κάτι που σημαίνει ότι χρήστες του Windows RT θα αποκτήσουν περισσότερες δυνατότητες. Η VideoLAN είχε υποσχεθεί πως θα το δώσει στον κόσμο στις 10 του Μαρτίου αλλά σήμερα τελικά το διάθεσε (13/Μαρ/2014).

VLC for Windows 8 Για Υποστήριξη Όλων Των Βίντεο

Αν αναρωτιέστε γιατί να κατεβάσετε το VLC for Windows 8, η απάντηση είναι πως είναι από τα αναγκαία προγράμματα για αναπαραγωγή βίντεο. Η εφαρμογή υποστηρίζει όλους τους διαδεδομένους τύπους και codecs αρχείων βίντεο και ήχου, όπως .mkv, .flac, .avi και .ogg, ώστε να μπορείτε να δείτε ταινίες που έχετε αγοράσει από The Pirate Bay και άλλα παρόμοια sites.

Αν και υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα για τώρα, όπως έλλειψη για hardware acceleration ή αργή φόρτωση ή υποστήριξη μόνο ενσωματωμένων υποτίτλων, μπορείτε να τη κατεβάσετε από εδώ δωρεάν. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι η τελική, οπότε περιμένουμε ενημερώσεις της στο μέλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: