Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vodafone Smart 4: Μια Αξιόλογη Πρόταση Στα €109

H Vodafone κυκλοφόρησε το Vodafone Smart 4, ένα Android smartphone που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεσαι στην προσιτή τιμή των 109 ευρώ. Σε αντίθεση με ανάλογες προτάσεις άλλων εταιριών, το Vodafone Smart 4 δεν τσιγκουνεύεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και υπόσχεται μια ωραία εμπειρία χρήσης του Android σε μια τόσο προσιτή τιμή.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη στις 4.5 ίντσες, διπύρηνο Qualcomm Snapdragon 200 επεξεργαστή με μνήμη RAM 512MB και αποθηκευτικό χώρο στα 4GB επεκτάσιμο με microSD. Η κύρια κάμερα είναι στα 5MP με φλας, η μπροστινή ανάλυσης VGA, η μπαταρία του στα 1880mAh υπόσχεται αυτονομία 11 ωρών ομιλίας και τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, 4.4 KitKat. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης την ύπαρξη των FM ράδιο και NFC.

Το Vodafone Smart 4 αποτελεί μια ικανοποιητική πρόταση για όσους δεν απαιτούν πολλά πράγματα από το smartphone τους και θέλουν συνάμα μια αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: