Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vodafone Smart 4 Power Και Smart 4 Turbo: Δυο Νέα Smartphones Με Υποστήριξη 4G

vodafone smart 4 power - smart 4 turbo

Η Vodafone συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα της με συσκευές που παρέχουν υποστήριξη 4G δικτύων και έτσι κυκλοφόρησε δύο νέα smartphones, τα Vodafone Smart 4 Power και Smart 4 Turbo. Πρόκειται για δυο ακόμη οικονομικές προτάσεις με 4G, λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat με εφαρμογές από την Vodafone και χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Vodafone Smart 4 Power

Το Vodafone Smart 4 Power, που απεικονίζεται παραπάνω, ενσωματώνει 5 ιντσών qHD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3GHz, μνήμη RAM 1GB και εσωτερικό χώρο 4GB επεκτάσιμο με microSD. Η κύρια κάμερα του είναι στα 5ΜΡ, ενώ εμπρόσθια κάμερα δεν υπάρχει. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 3,000 mAh και φοράει το Android 4.4 KitKat.

vodafone smart turbo

Το Vodafone Smart 4 Turbo διαθέτει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Smart 4 Power και έτσι βρίσκουμε μια οθόνη 4,5 ιντσών qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3 GHz, μνήμη RAM 1GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μια και μοναδική του κάμερα στο πίσω μέρος ‘τραβάει’ 5ΜΡ, η μπαταρία είναι στα 1,880 mAh και ενσωματώνει το Android 4.4 KitKat.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: