Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

VR for G3: Η Πρώτη Συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας Της Google

«Αυτή είναι μόνο η αρχή για την εικονική πραγματικότητα»

Η LG και η Google ανακοίνωσαν τον δικό τους ανταγωνιστή του Samsung Gear VR: το VR for G3. Η συσκευή είναι εμπνευσμένη από το χάρτινο Cardboard που είχε χαρίσει η Google μέσα στο 2014 σε προγραμματιστές, αλλά με πλαστικό σώμα.

Όπως το Cardboard της Google, ή το Gear VR της Samsung, έτσι και το VR for G3 χρειάζεται ένα smartphone για να λειτουργήσει – στη συγκεκριμένη περίπτωση το LG G3. Ο χρήστης βάζει το κινητό του στην ειδική υποδοχή του headset και χάρη στο λογισμικό για εικονική πραγματικότητα της Google και άλλων προγραμματιστών ο χρήστης μπορεί να δει τρισδιάστατο περιεχόμενο. Επιπρόσθετα, το VR της LG διαθέτει ένα ειδικό “μαγνητικό δαχτυλίδι νεοδυμίου” το οποίο χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο του κινητού για να επιτρέπει στους χρήστες να το χειρίζονται χωρίς να αγγίζουν την οθόνη.

Το VR for G3 θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές και θα έρθει δωρεάν με το LG G3. Στη συσκευασία του θα δίνεται και ένας κωδικός για να κατεβάσουν οι χρήστες το παιχνίδι Robobliteration δωρεάν. Για το αν η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη σε όλους (και πόσο θα κοστίζει αν γίνει) η LG δεν αναφέρθηκε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: