Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Vsenn Ετοιμάζει Συναρμολογούμενο Κινητό Στα Πρότυπα Του Project Ara

Google Project Ara

Το φιλόδοξο και πρωτότυπο εγχείρημα της Google το Project Ara προχωράει με γρήγορα βήματα και πριν λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει για τα δύο συνέδρια που ετοιμάζει η Google τον Ιανουάριο και για το πρωτότυπο Spiral 1 να τρέχει Android 4 μετά την συναρμολόγηση των κομματιών.

Τώρα είναι η σειρά της νεοσύστατης Φιλανδικής εταιρείας Vsenn να ετοιμάσει το πρώτο της τηλέφωνο βασισμένο στο Project Ara της Google. Το αρθρωτό τηλέφωνο της Vsenn είναι μάλιστα πιο εύκολο στη κατασκευή από της Google, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τρία ‘τμήματα’, το module με τη RAM και το chipset (τον επεξεργαστή), το module της κάμερας και τη μπαταρία.

Το βασικό σώμα θα ενσωματώνει μια οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1080p (469 ppi) και θα έχει διαστάσεις 124 x 63 x 8,9 χιλιοστά.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, και θα κάνει το κινητό ελκυστικό προς τους χρήστες, είναι οι συχνές αναβαθμίσεις που υπόσχεται η εταιρεία για 4 χρόνια τουλάχιστον, αφού το κινητό θα τρέχει stock Android. Τέλος, θα έχουμε τρία επίπεδα κρυπτογράφησης για μέγιστη ασφάλεια και δωρεάν πρόσβαση σε VPN και cloud δίκτυα.

Η εταιρία Vsenn έχει δημιουργηθεί από πρώην υπάλληλους της Nokia οι οποίοι δούλευαν επάνω στα κινητά Nokia X με Android. Μπορείτε να διαβάζετε τα τελευταία νέα της είτε από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter είτε φυσικά στο Tech Community.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: