Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Έρχονται Αδιάβροχα Note 3 Active Και Galaxy S5

Samsung Galaxy S4 Active Note 3 Active

Στα βήματα της Sony με τα κινητά της σειράς Z, η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζει μια έκδοση του Note 3 που αντέχει στο νερό, ίσως με όνομα Note 3 Active, και επίσης ακούγεται πως το Galaxy S5 θα είναι αδιάβροχο επίσης.

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει το Galaxy S4 Active σαν παραλλαγή του γνωστού S4 με ενισχυμένο σώμα, αντοχή στο νερό και λιγότερο δυνατά χαρακτηριστικά, και το ίδιο φημολογείται ότι θα γίνει και με το Note 3. Δεν γνωρίζουμε το Note 3 Active ή όπως αλλιώς θα λέγεται αν έχει χαμηλότερα χαρακτηριστικά ή μικρότερη οθόνη, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μοιάζει και αν θα χρησιμοποιείται η γραφίδα κάτω από το νερό.

Το Galaxy S5 από την άλλη μεριά, θα είναι αδιάβροχο εξ΄ αρχής. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται ξεχωριστή ‘Active’ έκδοση. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν ένα αδιάβροχο τηλέφωνο σαν τα Xperia Z χωρίς να χάνουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά ή εμφάνιση.

Μόλις έχουμε περισσότερες διαρροές, φήμες ή επίσημη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: