Σύντομα Πολλά Smartphone Θα Είναι Αδιάβροχα, Συμπεριλαμβανομένου Του iPhone

Σύντομα Πολλά Smartphone Θα Είναι Αδιάβροχα, Συμπεριλαμβανομένου Του iPhone

Χάρη στη Sony Mobile τα τελευταία smartphone έχουν αποκτήσει αντοχή ενάντια στο νερό και όπως όλα δείχνουν, τα περισσότερα σύντομα θα είναι αδιάβροχα!

Σύμφωνα με αναφορά από τη Digitimes, η Sony σκοπεύει μέσα στον επόμενο χρόνο να κυκλοφορήσει ένα αδιάβροχο smartphone με τιμή γύρω στα €300! Κάπως έτσι όλα τα κινητά, ανεξαρτήτου τιμής, θα είναι αδιάβροχα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε αν βραχούν. Η ίδια αναφορά αναφέρει πως και άλλες εταιρίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της γιαπωνέζικης εταιρίας, όπως η Samsung, η HTC, η Motorola και η Lenovo.

Επιπρόσθετα, οι τελευταίες φήμες μιλάνε για αδιάβροχο Apple iPhone 6! Φαίνεται πως και η εταιρία του Cupertino ‘ζήλεψε’ αυτό το χαρακτηριστικό και θα το ενσωματώσει και αυτή. Μέχρι στιγμής τα Xperia Z και το Galaxy S5 είναι οι κορυφαίες ναυαρχίδες με πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και αφού, καλώς ή κακώς, όλες οι εταιρίες επηρεάζονται από την Apple, αν δεν επηρεάστηκαν ήδη από τις Sony και Samsung, σίγουρα θα επιρρεαστούν με το λανσάρισμα του νέου iPhone μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι δεδομένο ότι τα κινητά αντέχουν μέσα στο νερό. Μήπως τώρα να κοιτάξουν και τις μπαταρίες;

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.