Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Κυκλοφόρησε Το Εργαλείο Web Designer Για… Web Designers

Web Designer Tool

Ένα νέο εργαλείο ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε η Google για web designers που το έχει ονομάσει πολύ απλά Web Designer.

Το Google Web Designer είναι ένα πρόγραμμα για Mac και Windows με το οποίο μπορείς να κατασκευάζεις ιστότοπους και ιστοσελίδες οπτικά σαν το Dreamweaver της Adobe. Μπορείς φυσικά να δεις τον κώδικα και να το βελτιώσεις αν χρειαστεί.

Από το λίγο που το χρησιμοποίησα στο Mac δεν μπορώ να πω ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες όμως να μην ξεχάσουμε ότι πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που βρίσκεται στην beta έκδοσή του, οπότε δικαιολογείται. Ωστόσο οι αρχάριοι και για απλές ιστοσελίδες κάνει δουλειά.

Άλλα χαρακτηριστικά του Web Designer είναι η εύκολη τοποθέτηση τρισδιάστατων αντικειμένων, animation, και διαφημίσεων χωρίς να εμπλέκεται ο χρήστης με κώδικα. Μάλιστα προσφέρει και responsive design, κάτι που δεν μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο πρόγραμμα το 2013.

Αυτή εδώ είναι η ιστοσελίδα του Web Designer όπου μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν την beta έκδοσή του ή να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: