Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Passport: Θα Κυκλοφορήσει Και Σε Άσπρο Χρώμα Με «Πορσελάνινη» Υφή

blackberry passport white

Το BlackBerry Passport είναι η επόμενη ναυαρχίδα της καναδικής εταιρίας και έχει ήδη πετύχει να τραβήξει τα βλέμματα και να συζητηθεί αρκετά για τον αμφιλεγόμενο τετράγωνο σχεδιασμό της. Μια νέα φωτογραφία της συσκευής δημοσίευσε ο Donny Halliwell, επιβεβαιώνοντας πλέον και επίσημα ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει, εκτός από μαύρο, σε λευκό χρώμα επίσης, που όπως λένε οι σχεδιαστές της συσκευής θα δένει απόλυτα με το μεταλλικό περίβλημά του.

Επίσης, έγινε ξανά αναφορά στο σχήμα του, που όπως δηλώνει η ομάδα σχεδιασμού, είναι εμπνευσμένο από τα διαβατήρια, τα οποία αποτελούν ένα «οικείο και παγκόσμιο σύμβολο κινητικότητας», ενώ η υφή του θα είναι πολύ ευχάριστη στον χρήστη, θυμίζοντάς του πορσελάνινη υφή. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά η συσκευή φυσικά δεν υστερεί σε κάτι και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα ενσωματώνει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 1440×1440, 3GB μνήμη RAM και 3,450mAh μπαταρία. Το QWERTY πληκτρολόγιο του θα είναι αρκετά ιδιαίτερο και θα τρέχει το BlackBerry 10.3, το οποίο φέρνει το νέο BlackBerry Assistant, τη ψηφιακή βοηθό των Blackberry.

Η εταιρία ευελπιστεί ότι το νέο BlackBerry Passport θα αναζωπυρώσει τις πωλήσεις, αλλά και το ενδιαφέρον των χρηστών στα Blackberry smartphone και κυρίως να κερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη των επαγγελματιών χρηστών. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Σεπτέμβριο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: