Η Samsung Δίνει Εξηγήσεις Για Τον Σχεδιασμό Του Πίσω Μέρους Του Galaxy S5

Samsung Galaxy S3 Slim, Κυκλοφόρησε Ένα Ακόμα Αδύναμο S3

Samsung Galaxy S5

Ο διάτρητος σχεδιασμός στο πίσω μέρους του Samsung Galaxy S5 έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις και αμφισβητήσεις από το κοινό, ενώ παράλληλα κάποιες αντίπαλες εταιρίες δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν με αυτό στο διαδίκτυο. Μέσα σε αυτή την γενική κατακραυγή, η Samsung φαίνεται αποφασισμένη να υποστηρίξει αυτή την επιλογή της και έτσι προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, με την οποία εξηγεί τους λόγους αυτού του ιδιαίτερου σχεδιασμού, αλλά και την επιλογή των υλικών κατασκευής.

«Ένα ‘λεπτεπίλεπτο’ διάτρητο σχέδιο εφαρμόζεται στο πίσω πάνελ της συσκευής και δένει άψογα με τον κομψό σκελετό της. Οι μικρές ‘τρύπες’ στο πάνελ ακολουθούν έναν οπτικό ρυθμό, προσφέροντας ευχαρίστηση στην αφή και στις άκρες των δακτύλων, όταν οι χρήστες αγγίζουν το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Τα μοναδικά προστατευτικά υλικά του S5, ουσιαστικά, ‘καθησυχάζουν’ το χρήστη όταν το έχει στα χέρια του. Σε συνδυασμό με την ‘διάτρητη’ εξωτερική επιφάνεια και ένα υλικό τόσο μαλακό όσο το δέρμα ενός προβάτου, το S5 προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα.»

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη δήλωση σας έκανε να καταλάβετε τους λόγους, προσωπικά πάντως, ίσως να μην είμαι σε θέση να κατανοήσω την ευχαρίστηση που μου προσφέρει στις άκρες των δαχτύλων μου…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.