Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Γιατί Η Microsoft Δεν Ανακοίνωσε Το Surface Mini;

Surface Pro and Surface Mini

Μπορεί η Microsoft να εντυπωσίασε με το Surface Pro 3 αλλά δεν έκανε το ίδιο με το Surface Mini, αφού το tablet δεν παρουσιάστηκε ποτέ! Γιατί όμως;

Ο λόγος, σύμφωνα με τις αναφορές του Bloomberg, είναι ότι το Surface Mini δεν θα ήταν μεγάλη επιτυχία για την Microsoft και δεν έκανε την διαφορά όπως το Surface Pro 3 με τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του. Το κόψιμο της συσκευής έγινε με κοινή απόφαση από τους Satya Nadella και Stephen Elop, προκαλώντας σύγχυση σε πολλούς, αφού οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για το Surface Mini, ενώ και η πρόσκληση είχε τον τίτλο «small gathering».

Το τέλος του Surface Mini πριν καν ανακοινωθεί, συν ότι δεν παρουσιάστηκε και Surface RT 3, σηματοδοτεί το τέλος των Windows RT, ενός ολοκαίνουργιου λειτουργικού συστήματος για tablets που η Microsoft δεν διαχειρίστηκε ποτέ σωστά. Ας ελπίζουμε, για το καλό της εταιρίας, οι τελευταίες αποφάσεις με τους νέους υπεύθυνους να είναι και οι πιο κερδοφόρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: